kost1
kost2
gensyn
Struer Statsgymnasiums nøgletal, politikker og strategiplaner

”Som følge af "Lov om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelserne m.v" skal alle gymnasier gøre en række oplysninger tilgængelige.

På denne side kan du finde frem til forskellige nøgledata om fuldførelsestid og fuldførelsesprocent, om karaktergennemsnit på vores forskellige uddannelser, om frafald og om overgangen til anden uddannelse. Her kan du læse mere om nøgletallene.

Elevtrivselsmålinger 2008 - 2010 - 2011 - 2013 - 2015

Nøgletal HHX, STX, HF: Fuldførelsestid og -frekvens
Nøgletal HHX, STX, HF: Studenternes karaktergennemsnit
Nøgletal HHX, STX, HF: Gennemførelse

Nøgletal EUD: Fuldførelsestid
Nøgletal EUD: Fuldførelsesfrekvens
Nøgletal EUD: Frafald
Nøgletal EUD: Overgang til anden uddannelse

september
Struer Statsgymnasium har fået Snapchat!

Her kan du holde dig opdateret på hvad der foregår på gymnasiet, både til hverdag og ved arrangementer 📲

Følg os på snapchat ved at tilføje struer_statsgym eller ved at scanne vores kode på billedet nedenfor
Fremover vil vi også være aktive på Instagram under navnet struer_statsgymnasium
september
Opsætning til Pnyx-festen i aften. Der blev både knoklet og hygget i Pnyx-Rådet😁
september
A belated hello from the Art Club and welcome back! We hope that you all had a great start of the year and are able to catch up with everything. Art Club is once again active and is open to new members!

If you are interested then please contact one of our members; Jonatan Rønsholdt, Isabella Luna Dolcerocca, or Anna Kathrine Sørensen.

Hope you enjoyed our projects at last year's Spring Festival! Here are some pictures of some new stuff we have been up to!

--Art Club
Næsten live fra SKILLS i Holstebro - elever fra Limfjordsskolen og Parkskolen
september
SSG præsenterer uddannelser til SKILLS i Holstebro.
september
"Ellie" live, den 13. oktober!
september
Struer Statsgymnasium - STX HF IB HHX EUD EUX 10.-klasse added 10 new photos to the album: Holdet EUD Customer Awareness har kokkereret sammen med Lars.
september
50 musik-elever fra SSG til kordag på Lemvig Gymnasium med ca. 500 andre! Gratis koncert i aften kl. 19.00. Det bliver godt!