Beskyttelse af personoplysninger

Med henblik på at leve op til EU-forordningen vedr. håndtering af persondata, har Struer Statsgymnasium tilknyttet en Databeskyttelsesrådgiver (DPO).

DPO ‘ens opgave er at fungere som skolens faglige sparringspartner omkring skolens interne og eksterne håndtering af personoplysninger. Formålet er at personoplysninger håndteres korrekt og ikke kommer i de forkerte hænder.

Det kan f.eks. være afklaring af hvilke personoplysninger om medarbejdere eller elever, der må deles med andre (f.eks. I forbindelse med studierejser m.m.), eller information om skolens slettepolitik.

Selvom DPO ‘ens opgaver primært er understøttelse af skolens ledelse, har skolens medarbejdere ligeledes mulighed for, i begrænset omfang, at søge råd og vejledning hos DPO'en.

DPO ’en træffes via mail: DPO@herningsholm.dk på tlf. +45 25 42 48 24 el. tlf. +45 25 42 48 18

Orienteringer

Struer Statsgymnasium har to relevante dokumenter som du bør sætte dig ind i som elev på vores gymnasium.

Informationssikkerhedspolitikken er det overordnede rammeværktøj for Struer Statsgymnasiums informationssikkerhed. Se hele dokumentet her: Informationssikkerhedspolitik.

Orientering om behandling af personoplysninger til elever (og forældre til elever under 18 år). Som led i din uddannelse på Struer Statsgymnasium indsamler og behandler gymnasiet personoplysninger om dig (og dine forældre, hvis du er under 18 år – se hele dokumentet her: Elevorientering.

Hvis du har kommentarer er du meget velkomne til at kontakte gymnasiet.

oktober
Elever fra 1x har i fredags været i værkstedet for at fremstille prototyper i deres projekt, der handler om unge hjemløse.
Spil dansk ugen
2p og q på studietur i Barcelona
oktober
2e har udforsket Irland med besøg på en pigeskole, byvandring med forhenværende politiske fanger i både et republikansk og et loyalistisk nabolag i Belfast, byvandring om Påskeoprøret i Dublin, rigtig irsk teater og besøg på et af verdens mest prestigefyldte universiteter, Trinity College.
oktober
I øjeblikket har vi også et sproghold afsted i Barcelona 😄💃🕺🌞
oktober
Sidste dag i 2h tur til Prag blev brugt på Museum og Communism hvor en misforståelse i aften gjorde at Jakob Hanghøj måtte springe til som guide. Resten af dagen går på shopping inden turen går hjemad.
oktober
Tredje dag i Tjekkiet bød på to virksomhedsbesøg. HHX'erne besøgte først Amazon Distribution Center i Prag, som dækker en stor del af Centraleuropa med alle varerne fra Amazon. Et kæmpe logistisk setup og imponerende lagerstyring. Herefter tog vi videre til et af de sidste ægte bøhmiske glasværker, som laver krystalglas efter de ægte gamle traditioner.
oktober
2h har på andendagen af turen til Prag været på er af Prags utallige mikrobryggerier og været på Skoda-fabrikken og -museum 60km nord for byen. En enorm fabrik med 35.000 ansatte, som nærmest er en by i byen. Vi havde fællesspisning med smag på lokale retter, med noget delte meninger om maden. Sidst er holdet i teatret og ser Black Light show.