november
1x har i dag haft besøg af Isa Paludan Asboe fra Lydens By, der holdt et oplæg omkring anvendelsen af lyd i forskellige projekter rundt om i Struer. Oplægget skulle give inspiration til htx'erne, der pt arbejder med lyd i faget teknologi.
november
Idræt B eleverne havde i dag besøg af Fysiolab. De super seje elever gennemførte forskellige fysiologiske tests, herunder kropskomposition, 30 m sprint test, jump test, agility test og kognitiv reaktionstest.
november
And so a learningful and adventurous trip to Namibia has come to an end. The SSG group will fly back to Denmark tomorrow. We wish them a safe journey home!
november
Our SSG students having fun and experiencing the nature in Namibia and its surroundings.

We are waiting for our students and their coordinators to come back home and share with us their wonderful stories about their Namibia Trip 🇳🇦🇩🇰
november
1. HF har i dag været på fællesfaglig tur til Randers Regnskov med NF-fagene. Der er blevet set og rørt en masse dyr og udforsket problematikker om blandt andet biodiversitet og klima.
november
Hockey tournament! Students enjoyed playing floorball on a Friday afternoon. This time the teachers team was the best and won the first place!
november
The local police informs boarding school students about being safe in Struer. Struer is a safe city, but it is a part of our philosophy to educate our students to take care. We cooperate with the local authorities to educate them in doing so. Lots of good questions from the students.