kost1
kost2
gensyn
fiskekonkurrence

Business (EUX)Shallow Focus Photography of Black and Gray Cordless Computer Mouse Near Black Flat Screen Computer Monitor and Silver and Black Laptop Computer on White Desk

Har du afsluttet 9. eller 10. klasse med rigtig gode resultater, og drømmer du om en uddannelse inden for kontor, så er EUX-linjen på Struer Statsgymnasium noget for dig.

Efter grundforløbet på Struer Statsgymnasium, følger det 2-årige hovedforløb, hvor du er i praktik i en virksomhed og har periodevise ophold på en skole. Tilsammen giver grund- og hovedforløbet en 4-årig EUX. Dermed opnår du både en færdig erhvervsuddannelse og en gymnasiallignende uddannelse med mulighed for fortsat karriere i erhvervslivet og/eller læse videre på én af de mange videregående uddannelser.

På grundforløbet beskæftiger du dig med emner inden for ledelse og administration.

Du bliver god til at samarbejde og kommunikere og til at tage ansvar. Du kommer til at arbejde med din personlige fremtræden og dine evner til at formidle i både skrift og tale. Du kommer også til at arbejde med innovation, iværksætteri , samarbejde, kommunikation og teambuilding.

Nogle af specialerne inden for kontoruddannelsen er administration, offentlig administration, spedition og revision.

Undervisningen i alle fag tilrettelægges på grundlag af anvendelsesorienterede faglige problemstillinger og med fokus på elevens undersøgende, eksperimenterende, kollaborative og reflekterende praksis.

 

GF1 – Handel og kontor

 

GF2 – Kontor

 

Sådan kommer du i gang!

Som noget nyt afhænger din erhvervsuddannelses varighed og opbygning af din alder og erfaring.

 

  • Direkte fra 9./10. klasse? Start på GF1
  • Afsluttet 9./10. klasse for over et år siden? Start på GF2

 

 

 

Business (EUX)

 

Har du afsluttet 9. eller 10. klasse med rigtig gode resultater, og har du ambitioner om hurtigt at komme i gang med en karriere i erhvervslivet, så er EUX noget for dig.

 

Efter grundforløbet på Struer Statsgymnasium følger det 2-årige hovedforløb, hvor du er i praktik i en virksomhed og har periodevise ophold på en skole. Tilsammen giver grundforløbet og hovedforløbet en 4-årig EUX. Dermed opnår du både en færdig erhvervsuddannelse og en gymnasiallignende uddannelse med mulighed for fortsat karriere i erhvervslivet og/eller læse videre på en af de mange videregående uddannelser.

 

  • På grundforløbet beskæftiger du dig med administrationsområdet. Du lærer om budgetter, regnskab og investeringer. Du lærer at udvikle nye ideer der passer til kundens behov og at realisere ideerne i praksis. Du får undervisning i emner indenfor finansiering, marketing, iværksætteri og ledelse. 

 

Finans

 

Sådan kommer du i gang!

Som noget nyt afhænger din erhvervsuddannelses varighed og opbygning af din alder og erfaring.

 

  • Direkte fra 9./10. klasse? Start på GF1
  • Afsluttet 9./10. klasse for over et år siden? Start på GF2

 

Kontakt

Struer Statsgymnasium
Jyllandsgade 2, DK-7600 Struer
Tlf. 97 854300
struer-statsgym@stgym.dk

Kontorets åbningstider:
Mandag - onsdag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 15:00
Fredag 07:30 - 14:00
ean-nr.: 5798000558236
CVR.nr. 29548358